In colors 2019 – 2021

Het thema van deze kaart is de Incolors van 2019 – 2021. Elk jaar met de nieuwe jaarcatalogus in juni komen er 5 nieuwe, prachtige kleuren uit, die voor 2 jaar te verkrijgen zijn.

Voor deze kaart heb ik mijn 2 favoriete kleuren gebruikt van de Incolors 2019 – 2021 van Stampin’ Up!, namelijk Purple Pose en Seaside Spray. Mooie, zachte kleuren. Deze zijn in mooi contrast met het Basic White cardstock.

De basis van de kaart is gesneden op 21 x 14,5 cm en gescored op 10,5 cm. Op een stuk Seaside Spray cardstock van 10 x 14 heb ik een strook Basic White cardstock van 3,5 x 14 cm geplakt. De bloemen heb ik gestanst met de Poppie Moments Dies. 2 Bloemen uit Purple Pose cardstock en 1 uit de Seaside Spray cardstock. De gedetailleerde randen zijn uit Basic White gestanst. De onderdelen van de bloemen zijn vervolgens netjes op elkaar geplakt. De 2 Purple Pose bloemen zijn met Glue Dots geplakt. Zo geven ze iets meer diepte, zonder helemaal naar de voorgrond te treden. De Seaside Spray bloem heb ik met Dimensionals (3d plakkers) geplakt.

In het Tulen Bolletjeslint heb ik een strikje gemaakt. Het strikje is met een Glue Dot op de juiste plek geplakt, waarna ik aan de achterkant de uiteinden van het lint heb vastgeplakt. Op een los stukje Basic White cardstock heb ik de tekst “Liefs en kus” gestempeld, die uit de stempelset Van Alles Wat komt, met de Seaside Spray inkt. Dit heb ik met mini dimensionals op de rand van het lint geplakt. Het geheel is vervolgens op de basiskaart geplakt.

Ik vind het resultaat echt erg mooi en het was ook nog eens heel makkelijk om te maken!

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins