Agenda

Vanaf komende week starten de workshops kerstkaarten maken in het Kulturhus in de Kruidenwijk in Nijverdal. Elke workshop staat in het teken van een specifieke techniek. Je leert te werken met verschillende gereedschappen, hulpmiddelen en materialen om uiteindelijk jouw eigen unieke kaart(en) te maken. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee, wat lekkers en een boel gezelligheid!

Opgeven kan via mail.

Woensdag 29 november | Stempelen

Op deze ochtend, van 9:00 – 11:30 gaan we stempelen!

Stempelen is een mooie techniek om toe te passen bij het maken van kaarten. In een mum van tijd heb je een mooie afbeelding staan, die je met inkt, (alcohol)markers of bijvoorbeeld aquarelpotloden kunt inkleuren.

D.m.v. een stempel hulpmiddel kan je heel precies de locatie van de stempelafdruk bepalen. Met clearblocks kan je wat vrijer aan het werk. Ik help jou gebruik te maken van de verschillende technieken.

Tijdens deze ochtend is er keuze uit veel verschillende designer papier, stempels, veel kleuren inkt en embellishments (versiersels) om jouw kaart(en) tot een mooi geheel te maken!

Opgeven kan via mail. Wees er snel bij, want vol = vol!

Donderdag 7 december | Fussy cutting

Op de donderdagochtend, van 9:00 – 11:30 gaan we bezig met fussy cutting (vertaald: precisie knippen).

Met deze techniek knip je de afbeeldingen waarmee je wilt werken uit het designerpapier. Deze geknipte afbeeldingen gebruik je vervolgens om een eigen lay-out te maken van jouw kaart.

Ik help jou hoe je het beste kunt knippen en hoe je tot een mooie lay-out komt.

D.m.v. verschillende hoogtes maak je de kaart(en) dynamisch en met embellishments (versiersels) en een gestempelde tekst wordt de kaart een mooi geheel.

Tijdens deze ochtend is er keuze uit veel verschillende designer papier, stempels, inkt en embellishments (versiersels)!

Opgeven kan via mail. Wees er snel bij, want vol = vol!