Over mij

Mijn naam is Joyce Benjamins, 43 en moeder van een fantastische dochter! We wonen samen met onze 2 poezen in het prachtige plaatsje Nijverdal, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.

Creatief bezig zijn zat er al vroeg in. Tekenen, knutselen, schilderen, sieraden maken, ik vond het als kind al heerlijk! Na de middelbare school heb ik vervolgens de vooropleiding voor de kunstacademie gedaan.

Vanaf 2009 ben ik workshops sieraden maken en kralenfeestjes (kinderfeestjes) gaan geven. Sinds 2010 ben ik mij ook steeds meer bezig gaan houden met kaarten maken, planners, scrapbooking en memory keeping.

In 2017 ben ik begonnen met een website. In eerste instantie over bullet journaling, maar na een tijdje werd de website uitgebreid met informatie over andere planners en kaartjes maken.

In die tijd leerde ik via een vriendin en mede-creatieveling de producten van Stampin’ Up! kennen en ben daarna voor een aantal jaren Stampin’ Up! demonstratrice geweest. Nu nog steeds gebruik ik veel producten van Stampin’ Up!, maar daarnaast deel ik ook graag projecten met producten van andere merken. De vrijheid tijdens mijn creatieve proces vind ik erg belangrijk.

Ik word er enorm blij van om leuke dingen te maken, en het te delen met andere mensen! Dit doe ik door mijn projecten uit te leggen via het blog en door het geven van workshops. Ook kan je me altijd vragen voor (hulp bij) het maken van uitnodigingskaarten voor een speciale gelegenheid, een eigengemaakt cadeautje of iets anders persoonlijks en unieks.

Bij het geven van workshops staat voor mij de creativiteit van de persoon altijd centraal. Het plezier hebben in het gebruiken van de gereedschappen en materialen, om elke keer opnieuw iets unieks te maken.

Wil je meer weten? Check de agenda of neem contact met me op via het contactformulier! Een email sturen kan ook altijd!