Snailed it suite

Voor dit project heb ik de bundel Snailed It gebruikt. Deze bundel bestaat uit een stempelset met een setje stansen (dies). Ik vind het een heerlijke, vrolijke set, waar ik zeker nog niet mee uit geknutseld ben!

De basis van de kaart is gemaakt van Basic White cardstock, 21 x 14,5 cm gesneden, en gescored op 10,5 cm. Daarboven heb ik een stuk van het Designer Series Paper (DSP) geplakt, met de afmeting 10 x 14 cm. Opnieuw heb ik een stuk Basic White cardstock gesneden, op 9 x 13, zodat je de mooie rode rand met hartjes duidelijk kunt zien. Aan de onderrand is een strook DSP geplakt.

De slak heb ik geknipt uit het mooie DSP, evenals de paddenstoel. Deze heb ik met een combinatie van lijm onderaan en dimensionals (3D-plakkers) bovenaan op de rand van het groenige DSP geplakt. Zo creƫer je diepte in het geheel.

Het rode envelopje heb ik uit het Real Red cardstock gestanst, gevouwen en in het midden geplakt. Het briefje is uit Basic White cardstok gestanst, bestempeld met Memento zwarte inkt en iets in het envelopje geschoven. Deze heb ik vervolgens met het klipje vastgezet. Het geheel heb ik op de juiste plek geplakt.

Ik vind het een vrolijke kaart geworden, waar ik echt blij van word als ik ernaar kijk!

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins