Well suited 2

Deze week waren zowel mijn vader als mijn schoonvader jarig. Ik wist van tevoren al precies welke kaart met welk papier is zou maken, dit past namelijk precies bij hun! Ze hebben dan ook beiden dezelfde mooie kaart mogen ontvangen.

Voor de basis van de kaart heb ik Basic White cardstock gebruikt, gesneden op 21 x 14,5 cm en gescored op 10,5 cm. Deze heb ik aan de kant gelegd, om eerst verder te gaan met de basis van de blouse.

Ik heb uit de bijpassende Well Suited Designer Series Paper deze leuke, blauw geblokte papier gekozen. Deze heb ik gesneden op 10,5 x 14,5. Met een liniaal en potlood heb ik het midden bepaald bovenin. Daarna heb ik met een 1 inch cirkelpons precies in het midden geponst, waar straks de boord onder valt. Ik heb vervolgens de boordjes, het borstzakje en het lijntje voor de knoopjes gestanst. Om te zorgen dat de stans op de goede plek blijft, heb ik een stukje washitape gebruikt (schilderstape kan ook). Deze tape kan je er makkelijk weer af halen na het stansen, zodat het papier niet scheurt. Uit Pacific Point cardstock heb ik de stropdas en de knoopjes gestanst. Deze kleur komt overeen met 1 van de blauwe kleuren uit het geblokte DSP. Je kunt de juiste kleuren vinden op de omschrijving op de verpakking van het DSP.

Ik heb alle onderdelen in de juiste volgorde op elkaar geplakt. De boord en de knoopjes zijn met Mini Gluedots geplakt, de stropdas en het borstzakje met Dimensionals (3D-plakkers) en de rest met Tombow Multi Liquid Glue. Het geheel is vervolgens op de basiskaart geplakt.

Wat een fantastisch resultaat is het weer geworden! Ik blijf het een prachtige set vinden om te gebruiken!

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins