Paper Blooms

De basis van deze kaart is gemaakt van Basic White Cardstock, gesneden op 14,5 x 21 cm, gescored op 10,5 cm. De blauwe, vervagende achtergrond komt van het Designerpapier Oh So Ombre, dat je gratis kon krijgen bij je bestelling tijdens de Sale-A-Bration periode. Deze heb ik gesneden op 14 x 10 cm en op de kaartbasis geplakt.

Uit de Designers Series Paper van Paper Blooms, dat tevens gratis te krijgen was bij een bestelling in deze periode, besloot ik de bloemen te knippen. Ik vind ze zo vrolijk! Deze heb ik zowel met Dimensionals (3D-plakkers) als met lijm te plakken, zodat je een beetje diepte krijgt en je de bloemen op een mooie manier kunt laten verspringen.

De lieveheersbeestjes heb ik met Frost White Glansverf geverft. Ik heb ze wel een tijdje laten drogen, omdat de metalen ondergrond wat glad is en het daardoor wat langer duurt voordat de verf goed hecht. Over het resultaat was ik zeer blij verrast, de lieveheersbeestjes hebben een beetje een wit-zilverkleurig effect gekregen! Eenmaal opgedroogd heb ik ze met Gluedots op de tak en de bloemen geplakt.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins