So much happy

Voor een vrolijke dame die deze week alweer 11 jaar oud wordt, heb ik deze kaart gemaakt met de bundle So Much Happy van Stampin’ Up! De bundle bestaat uit een stempelset met dies (stansen) en geven een unieke look aan een kaart.

De basis van de kaart is met Basic White cardstock gemaakt, gesneden op 21 x 14,5 cm en gescored op 10,5 cm. De roze rand d.m.v. Melon Mango cardstock te snijden op 14 x 10 cm en deze op de basiskaart te plakken. Daarboven nog een vlak van Basic White cardstock, gesneden op 13,5 x 9,5 cm.

Voor de ballonnen heb ik het Designer Series Paper gebruikt van Best Dressed. De ballonnen zijn uit gestanst met de 2 ballonnendies, en d.m.v. afwisselend gebruik te maken van zowel lijm als Dimensionals om de ballonnen op te plakken, creƫer je diepte in het geheel.

Het woord Happy is uit het cardstock Melon Mango gestanst en opgeplakt. Daarna de slingers uit het Daffodil Delight cardstock en bovenaan de rand van het woord Happy geplakt. De tekst Birthday is gestempeld met de inkt van Melon Mango, om het geheel bij elkaar te laten passen.

Ik vind het een heerlijke, vrolijke kaart geworden!

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins