All dressed up bundle

Deze keer heb ik een verjaardagskaart gemaakt met de bundle All Dressed Up van Stampin’ Up! Een veelzijdige set, waarmee je zowel mooie kaarten kunt maken, alsook schattige tasjes. Dit keer dus een mooie kaart.

Voor de basis heb ik Basic White cardstock gebruikt, gesneden op 21 x 14,5 cm en gescored op 10,5 cm. Met een van de designer series paper Best Dressed heb ik de gestreepte achtergrond gemaakt, die is gesneden op 10 x 14 cm. Zo komt er toch een randje dat wat rust brengt in het geheel. De witte strook is gemaakt van Basic White cardstock, gesneden op 13 x 6 cm.

De 4 parfumflesjes heb ik met Memento zwarte inkt gestempeld op een los stuk Basic White cardstock. Met de kleuren inkt van Mint Macaron, Soft Sea Foam, Pool Party en Balmy Blue heb ik de flesjes kleur gegeven met de gevlekte stempels. De flesjes heb ik vervolgens uit gestanst met de bijpassende dies.

Om de voorgesneden strook Basic White cardstock heb ik lint van de kleur Mint Macaron geplakt. Ik heb het alleen aan de achterkant geplakt, zodat je aan de voorkant niks ziet van lijm. Dat ziet er wat netter uit. De parfumflesjes heb ik afwisselend met mini gluedots en dimensionals (3D-plakkers) geplakt, zodat je wat diepte creƫert. Vervolgens heb ik de strook met dimensionals op de kaart geplakt.

De tekst komt uit de stempelset A Cut Above. Deze heb ik met Memento zwarte inkt eerst op een reststukje Basic White gestempeld en vervolgens uitgeknipt. Daarna heb ik het met dimensionals onderaan de kaart geplakt. Een vrolijke kaart, waar een 11-jarige dame vast blij van gaat worden!

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins