Well suited

Ik verheugde me er al een tijdje op om deze fantastische set te gaan gebruiken en nu was er toevallig een perfecte gelegenheid: Een trouwdag van 2 hele goede vrienden! Deze set Well Suited is een suite, dat betekent dat het bestaat uit een combinatie van verschillende producten, die allemaal op elkaar zijn afgestemd. Stempels, dies, designer series paper en embellishments (versieringen).

Voor de basis van de kaart heb ik Basic White cardstock gebruikt, gesneden op 21 x 14,5 cm en gescored op 10,5 cm. Deze heb ik aan de kant gelegd, om eerst verder te gaan met de basis van beide kanten.

Allereerst de voorkant, de blauwe jurk met de bloemetjes. Ik heb uit de bijpassende DSP deze leuke, blauwe bloemetjes papier gekozen. Deze heb ik gesneden op 10,5 x 14,5. Met een liniaal en potlood heb ik het midden bepaald bovenin. Daarna heb ik met de V gevormde die (stans) de V-hals precies in het midden gestanst. Om te zorgen dat de stans op de plek blijft, heb ik een stukje washitape gebruikt (schilderstape kan ook). Deze tape kan je er makkelijk weer af halen na het stansen, zodat het papier niet scheurt. Ik heb een stuk Basic White zo gesneden dat het precies achter de V-hals past. Daar heb ik een halve cirkel uit geknipt waar straks de boord onder valt. Deze halve cirkel heb ik opgevuld met een stukje Very Vanilla cardstock. Ik heb uit een reststuk Basic White cardstock de boordjes, het lijntje voor de knoopjes en de knoopjes zelf gestanst. Deze heb ik vervolgens allemaal in de juiste volgorde op elkaar geplakt. De boord is met Dimensionals geplakt, de knoopjes met Mini Glue Dots en de rest met Tombow Multi Liquid Glue. De ketting heb ik met parelplakkertjes in een halve cirkel geplakt. De tekst Congratulations komt uit de stempelset Label Me Bold, die helaas niet meer te koop is, maar ik nog wel erg graag gebruik. Deze heb ik op een los stukje Basi White cardstock gestempeld, uitgeknipt en met Dimensionals opgeplakt.

De achterkant van de kaart heb ik eigenlijk op eenzelfde manier opgebouwd, maar dan met andere onderdelen. Hier heb ik nog Night of Navy cardstock en Poppy Parade cardstock aan toegevoegd. De gespen heb ik uit Silver Foil gestanst.

Beide delen heb ik op de voor- en achterkant van de basiskaart geplakt. Hoe tof is dit?!

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins