Sweetest thing

Afgelopen maandag, 18 januari, werd mijn lieve dochtertje 6 jaar. En zij wilde natuurlijk ook wel zo’n mooie kaart van mama :). Daarom ben ik afgelopen weekend in mijn voorraad gedoken, om een vrolijke set te vinden die echt bij haar past! Deze stempelset, Sweetest Thing, komt uit een oudere catalogus, en is helaas niet meer te bestellen, maar hij blijft leuk!

Met Whisper White cardstock heb ik eerst de basis gemaakt, gesneden op 21 x 14,5 cm en gescored op 10,5 cm. Uit de designer series paper How Sweet It Is heb ik het vrolijke regenboogpapier gekozen en gesneden op 14 x 10 cm. Met de Stitched Rectangles heb ik een stuk Whisper White cardstock gestanst en daarna een ander stuk DSP van de How Sweet It Is gesneden. Op de basiskaart heb ik vast het stuk regenboogpapier geplakt en het stippel dsp op het uitgestanste stuk Whisper White.

Op een los stukje Whisper White cardstock heb ik met Memento zwarte inkt de snoeppot gestempeld met snoepjes erin. Ook heb ik vast de label Treats gestempeld en de tekst It’s your day. Deze heb ik eerst allemaal ingekleurd met verschillende kleuren blends en daarna uitgeknipt. De label heb ik op de snoeppot geplakt met dimensionals (3D plakkers).

Voor ik het lint van de kleur Daffodil Delight (geel) om het stuk met de stippels heb geplakt met de seal-lijmroller, heb ik er nog een strikje in gemaakt. Dat onderbreekt het vlak een beetje en geeft een extra vrolijk tintje. Dit geheel heb ik op het regenboogpapier op de basiskaart geplakt. De snoeppot is weer met dimensionals geplakt, om diepte te creëren, en de tekst met lijm.

Wat een heerlijke, vrolijke kaart is het geworden! Mijn dochtertje was er heel blij mee 🙂

Wil je zelf ook zo’n leuke kaart maken? Een deel van de producten die ik voor deze kaart heb gebruikt zijn via mij te bestellen bij Stampin’ Up! Ook in de huidige catalogi staan van deze mooie sets! Stuur me een email of vul het contactformulier in, dan help ik je graag verder!

joycebenjamins

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *