Painted Poppies kaart 1

Met verjaardagen voor de boeg werd het vandaag tijd om een aantal verjaardagskaarten te maken. Omdat de stempelset Painted Poppies van Stampin’ Up! zoveel mogelijkheden biedt, besloot ik deze set opnieuw te gebruiken.

Eerst heb ik al het cardstock voorgesneden. De basis van de kaart met Very Vanilla in de maat 21 x 14,5 cm en gescored op 10,5 cm. Het tussendeel op 9,5 x 13,5 cm in de kleur So Saffron (geel), en het voorste deel weer met Very Vanilla op 9 x 13.

Op het voorste deel Very Vanilla heb ik als eerste met de Stamparatus (stempelhulp) de bloemen gestempeld met de Memento zwart. Het is een grote stempel, en heb deze op 2 posities moeten stempelen, om de hele breedte te kunnen bedekken. Daarna heb ik de tekst gestempeld. Deze tekst komt uit de stempelset “De mooiste momenten” uit de jaarcatalogus.

De bloemen heb ik ingekleurd met de 2 tinten blends van de kleur So Saffron. Zo heb ik wat schaduweffect kunnen creëren. Daarna heb ik het geheel op de So Saffron cardstock geplakt, en dat vervolgens op de Very Vanilla basiskaart. En weer een prachtige kaart klaar!

Van harte gefeliciteerd voor de jarige die deze kaart mag ontvangen!

Wil je zelf ook zo’n leuke kaart maken? De producten die ik voor deze kaart heb gebruikt zijn allemaal via mij te bestellen bij Stampin’ Up! Stuur me een email of vul het contactformulier in, dan help ik je graag verder!

joycebenjamins

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *