Painted poppies divider

Opnieuw heb ik een divider gemaakt voor mijn planner. Ditmaal een smalle die de dag of week aangeeft waar ik ben. Deze mooie divider is gemaakt van de designer paper True Love met de stempelset Painted Poppies van Stampin’ Up!

Voor de basis van de divider heb ik het papier van True Love gebruikt. Ik heb een bestaande divider gebruikt als mal.

Met een potlood ben ik langs de randen van de mal gegaan. Daarna heb ik de lange, rechte delen gesneden met de papiersnijmachine en de delen met de bochtjes geknipt met de schaar. Om hem stevig te maken, heb ik de basis 2x gemaakt, en deze uiteindelijk tegen elkaar aangeplakt. Omdat de onder- en bovenkant van het papier verschillen, en ik voor de divider beide kanten hetzelfde wil, heb ik het papier voor het 2e deel omgedraaid alvorens ik ging tekenen en snijden/knippen. Zo komt het met plakken goed uit met de tab.

Op een stuk Basic White cardstock heb ik de bloemen van de stempelset Painted Poppies gestempeld. Deze heb ik ingekleurd met de blends van de kleur Flirty Flamingo. Vervolgens heb ik de bloemen uitgeknipt. Met de dies heb ik de bladen gestanst. Deze bladeren bestaan uit 2 lagen en heb ik op elkaar geplakt. Alle onderdelen heb ik eerst aan de onderkant van de grote bloem geplakt, om het goed te positioneren, en daarna heb ik het op de basis van de divider geplakt. Met de perferator, die past bij mijn happy planner, heb ik de gaatjes gemaakt, en klaar is Kees!

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins