Golden Garden dividers

Vandaag had ik zin in wat anders! Ik heb deze mooie Golden Garden Designer Specialty Acetate sheets van Stampin’ Up! meteen besteld, toen ik ze zag staan in de mini catalogus. Ik wist meteen al wat ik ermee wilde gaan doen.

Ik ben namelijk een enorme planner liefhebber! Op dit moment gebruik ik een Happy Planner. Ik vind het leuk deze te versieren en aan te passen naar mijn eigen smaak en behoeftes.

In mijn planner heb ik, naast de agenda, ook nog andere onderdelen als notities en dagoverzichten. Dan is het handig om hier dividers voor te hebben, zodat ik snel naar dit onderdeel van de planner kan gaan. En daar komt het project voor vandaag! De Golden Garden Acetate leent zich hier ideaal voor!

Allereerst heb ik met een huidige devider de omlijning overgetrokken, en daarna met een schaar de tab geknipt. De rest heb ik met de papiersnijmachine mooi recht gesneden. De hoekjes heb ik iets rond afgeknipt en met de speciale perforator de gaatjes aan de zijkant erin gemaakt.

Ik heb er uiteindelijk 3 gemaakt, waarbij ik de tab steeds wat heb laten verspringen. Super mooi gelukt en handig in gebruik!

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins