Snailed it

Vandaag heb ik gekozen voor de stempelset “Snailed it” uit de product suite “Snail mail”. De product suite bestaat uit heel veel mooie producten in hetzelfde thema, die allemaal bij elkaar passen. Omdat ik vandaag wat minder tijd heb, lang leve het thuisonderwijs ;), heb ik besloten het simpel te houden en alleen gebruik te maken van de stempelset.

De basis van de kaart is gemaakt met de kleur Very Vanilla cardstock, 14,5 x 21 cm en scoren op 10,5 cm. Ook het deel waarop gestempeld is, is van Very Vanilla, met de maat 13,5 x 9,5 cm. Het randje, of tussendeel, is gemaakt met de kleur Flirty Flamingo op het formaat 14 x 10 cm.

Op het kleinere stuk Very Vanilla heb ik de slak gestempeld met Memento zwarte inkt, alsook het tekstballonnetje en de tekst “Hello”. Daarna heb ik de slak ingekleurd met de blends in de kleuren “Pool party” (licht blauw/groen), “Flirty Flamingo” (roze) en “Daffodil delight” (geel). Van elke kleur blends heb je een lichte en een donkere variant. Door eerst met de lichte het vakje in te kleuren, kan je met de donkere schaduw aanbrengen. Hierdoor creĆ«er je diepte in het plaatje.

Na het inkleuren heb ik de stukken cardstock op elkaar geplakt. Eerst het gestempelde stuk Very Vanilla op het stuk Flirty Flamingo, en daarna het geheel op de basiskaart.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins