Love you always – suite

Voor mij is een van de mooiste sets: de Love you always suite. Deze suite bestaat uit een combinatie van stempels, dies, 2 soorten designer series paper, lint en andere embellishments (versieringen). Alles is prachtig op elkaar afgestemd, waardoor je binnen een handomdraai de meest mooie kaarten kunt maken!

Voor deze kaart heb ik de bundel Forever & always gebruikt, die binnen deze suite valt. Op een klein stukje Whisper White cardstock heb ik “Forever &” gestempeld met zwarte Memento inkt. Ik heb het langs de letters geknipt, zodat je een mooi strak strookje krijgt.

Met de die “Always” heb ik het woord uit de cardstock van de kleur Rococo Rose gestanst. Je kan het stansen met de Stans- en embossingmachine van Stampin’ Up! (de mini of de normale). Daarna de omlijning van het woord “Always” uit Basic black cardstock gestanst. Deze heb ik op elkaar geplakt, waardoor je diepte creëert.

Uit het True love dsp (designer series paper) heb ik de bloemen geknipt en deze ingekleurd met de Rococo Rose blends. De bladeren heb ik met Granny Apple Green blends ingekleurd. Door eerst de lichte blend te gebruiken, kan je daarna met de donkere blend schaduw creëren.

Uit dezelfde True love dsp heb ik het zwart met wit streepjes deel geknipt. Voor het knippen heb ik met potlood en lineaal de punt erin getekend. Daarna heb ik dit stuk op een Love you always specialty dsp geplakt en een aantal millimeters langs de rand geknipt, zodat je een leuk effect krijgt en diepte creëert.

Om de kaart op te bouwen, heb ik eerst de basis gesneden uit Whisper White cardstock (14,5 x 21 cm) en gescored op 10,5 cm. Daarbovenop heb ik met Basic Black cardstock een stuk van 14 x 10 geplakt. Daarna het deel van de dsp’s, en de bloemen. Met dimensionals (3D plakkers) zijn als laatste het stukje “Forever &” en het woord “Always” erop geplakt.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins