Hey girlfriend 2!

De stempelset “Hey girlfriend” is zo leuk, dat ik het niet kon laten er nog eentje te maken!

Als basiskleuren heb ik ook voor deze kaart naast Whisper White de Bermuda Bay (blauw groenige kleur) en Poppy Parade (de rode kleur) gebruikt. Ik blijf het een mooie combinatie vinden!

Ik heb eerst de dame gestempeld met de Memento zwarte inkt op een stuk Whisper White cardstock, waarna ik haar heb ingekleurd met de Bermuda Bay blends en de Poppy Parade marker. De huid heb ik met de Petal Pink blends ingekleurd. Vervolgens heb ik het geheel op een stuk Poppy Parade cardstock geplakt, dat net iets groter is dan het stuk gestempelde Whisper White.

De kaart zelf is gemaakt van Whisper White cardstock met het formaat 21 x 14,5 cm. De lengte op 10,5 cm scoren en vouwen. De tekst heb ik met de Stamparatus (stempeltool) mooi onderin in het midden van de kaart gestempeld, en daarna heb ik met dimensionals (3D-plakkers) het geheel van de dame in het midden van de kaart geplakt.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins