Hey girlfriend!

Hey girl is een cling-stempelset (rubber stempels), en heeft meerdere figuren, en verschillende teksten. Ik hou van de eenvoud, dat soms zoveel meer spreekt, in vergelijking met drukke sets.

Als basiskleuren heb ik voor deze kaart naast Whisper White de Bermuda Bay (blauw groenige kleur) en Poppy Parade (de rode kleur) gebruikt. Lekker helder!

Ik heb eerst de dame gestempeld met de Memento zwarte inkt op een stuk Whisper White cardstock, waarna ik haar heb ingekleurd met de Bermuda Bay blends en de Poppy Parade marker. De huid heb ik met de Petal Pink blends ingekleurd. Vervolgens heb ik het geheel op een stuk Bermuda Bay cardstock geplakt, dat net iets groter is dan het stuk gestempelde Whisper White.

De kaart zelf is gemaakt van Whisper White cardstock met het formaat 21 x 14,5 cm. De lengte op 10,5 cm scoren en vouwen. De tekst heb ik met de Stamparatus (stempeltool) mooi onderin in het midden van de kaart gestempeld, en daarna heb ik met dimensionals (3D-plakkers) het geheel van de dame in het midden van de kaart geplakt.

Nu nog even bedenken wie van mijn vriendinnen ik ga verrassen met deze kaart! In deze tijd kan iedereen wel een vrolijk kaartje gebruiken…

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier of stuur een email!

joycebenjamins