A touch of ink

Deze stempelset “A touch of ink” kan je tijdens de Sale-a-bration 2021 gratis krijgen bij een bestelling vanaf € 120,-! De set heeft stempels voor 2 lagen, zodat je een mooi effect krijgt.

Voor deze kaart heb ik, naast Memento zwarte inkt, de kleuren So Saffron (gelig) en Pear Piazzazz (groen) gekozen. Het zijn zachte tinten, waardoor de kaart rust uitstraalt. Het past mooi bij de tekst. Een kaart om iemand te laten weten dat ik aan hem/haar denk.

Met de Stamparatus stempelhulp heb ik eerst de bloemen op een stuk Very Vanilla cardstock van 13,5 x 9,5 cm gestempeld. Eerst de zwarte laag, daarna de Pear Piazzazz laag.

Daarna heb ik op een reststukje Very Vanilla cardstock de vlinder gestempeld. Wederom eerst met Memento zwart, maar daarna met So Saffron. De vlinder heb ik uitgeknipt en met dimensionals een klein stukje over de bloem geplakt, alsof de vlinder op de bloem landt. Met een clearblok en de tekststempel heb ik de tekst “Thinking of you” gezet.

Het geheel heb ik op een stuk So Saffron cardstock van 14 x 10 cm geplakt. En dit geheel vervolgens op de kaart. De basis van de kaart heb ik ook met Very Vanilla cardstock gemaakt, 21 x 14,5 cm en dan scoren op 10,5 cm, zodat het past bij de rest.

Weer een prachtige kaart, die ik naar iemand ga sturen, die wel wat steun kan gebruiken.

Wil je zelf ook zo’n leuke kaart maken? De producten die ik voor deze kaart heb gebruikt zijn allemaal via mij te bestellen bij Stampin’ Up! Stuur me een email of vul het contactformulier in, dan help ik je graag verder!

joycebenjamins

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *