Stampin’ Up!

Stampin’ Up! is een Amerikaans bedrijf, opgericht door 2 zussen, dat zich heeft gespecialiseerd in hobbyproducten die gericht zijn op het maken van kaarten en scrapbooking.

Het unieke van Stampin’ Up!, waardoor ik ook helemaal enthousiast werd, is dat alles matcht met elkaar. De kleuren van het (design)papier komen overeen met de kleuren inkt en markers; de stempels zijn te matchen met de ponsen en dies. Daarnaast is het aanbod zo groot, dat er altijd wel iets van je smaak tussen zit!

Elk jaar brengt Stampin’ Up! een nieuwe catalogus uit en elk half jaar een speciale seizoenscatalogus! Daarnaast zijn er vele acties gedurende het jaar, waarbij je flinke korting krijgt, of zelfs gratis producten bij je bestelling!

De producten van Stampin’ Up! zijn alleen te koop via onafhankelijke demonstrators, waar ik er eentje van ben. Je kan mij als demonstrator benaderen voor een bestelling, maar nog veel leuker is het om een online workshop bij te wonen!
Of wat dacht je van een Stampin’ Up! party bij jou thuis? Nodig als host gezellig je vriendinnen uit om de verschillende producten van Stampin’ Up! uit te proberen, en natuurlijk heb jij als host nog wat extra voordeeltjes.
(i.v.m. Covid-19 zijn deze nu alleen online te houden. Mail me voor meer info over de mogelijkheden!)

Heb je vragen of zou je graag een workshop of party willen boeken? Neem dan gerust contact met me op via e-mail of het contactformulier!