Nieuwe jaarcatalogus is uit!

Daar is ie dan!!! De nieuwe jaarcatalogus!!! Als demonstratrice heb ik hem al een tijdje binnen, en al een pre-order mogen plaatsen. Maar nu mag iedereen de catalogus bewonderen! Hij staat weer boordevol geweldige producten en mooie voorbeelden. Achter de schermen ben ik volop bezig met het voorbereiden van nieuwe (online) workshops, leuke blogs en projecten om op alle sociale kanalen met jullie te delen! Binnenkort ga ik ook eindelijk beginnen met mijn eigen YouTube kanaal en YouTube lives. Heel spannend, maar ik heb er ontzettend veel zin in!

Je kan de jaarcatalogus van 2021 – 2022 hier downloaden en bekijken. Als je liever een papieren versie ontvangt, bij een bestelling vanaf € 30,- krijg je deze gratis naar je opgestuurd! Klanten die regelmatig bij mij bestellen ontvangen de catalogus automatisch.

Meer weten? Neem dan contact met me op, dan help ik je graag verder!

joycebenjamins

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *